Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بیمارستان فوق تخصصی کودکان امام حسین (ع) با بیان اینکه سندروم التهاب چند سیستمی در کودکان عوارض و مرگ‌ومیر بالایی دارد، گفت: طی پیک مذکور تعداد کودکان مبتلا به بیماری کرونا که به بیمارستان امام حسین (ع) مراجعه کرده بودند، نسبت به پیک‌های قبلی افزایش دو برابری داشته است.

مهرداد معمارزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: مراجعات به بیمارستان کودکان امام حسین (ع) طی یک هفته گذشته به آرامی روند نزولی را طی کرده است و با توجه به پیش‌رو بودن مراسم پیاده‌روی اربعین، احتمال کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی و متعاقب آن افزایش ابتلاء و آمار مراجعات وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به واکسینه نشدن کودکان در مقابل بیماری کرونا و استفاده نکردن از ماسک به خصوص در کودکان زیر دو سال، این قشر جامعه از گروه‌های آسیب‌پذیر در برابر بیماری کرونا تلقی می‌شوند و ابتلاء به بیماری کرونا در آنها بیشتر است.

رئیس بیمارستان فوق تخصصی کودکان امام حسین (ع) ادامه داد: طی پیک مذکور و با توجه به موارد بیان شده، تعداد کودکان مبتلا به بیماری کرونا که به بیمارستان امام حسین (ع) مراجعه کرده بودند، نسبت به پیک‌های قبلی افزایش دو برابری داشته است.

وی با بیان اینکه کودکان با دو حالت کرونای حاد و سندروم حاد التهاب چند سیستمی به بیمارستان مراجعه می‌کنند، تصریح کرد: کرونای حاد در کودکان به صورت تب و مشکلات تنفسی تظاهر می‌کند اما در سندروم حاد التهاب چند سیستمی، ممکن است کودکان یک تا دو هفته پس از ابتلاء به بیماری کرونا با گرفتاری ارگان‌های مختلف نظیر مغز، کبد، کلیه، روده، دستگاه تنفسی یا بافت خون‌ساز به بیمارستان مراجعه کنند.

لزوم پیشگیری از ابتلای کودکان به کرونا

معمارزاده با بیان اینکه سندروم التهاب چند سیستمی در کودکان عوارض و مرگ‌ومیر بالایی دارد، اضافه کرد: خوشبختانه بیمارستان امام حسین (ع) ظرفیت بالایی دارد و تاکنون با مشکلاتی نظیر کمبود تجهیزات، تخت یا پرسنل مواجه نبوده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به آسیب‌پذیر بودن گروه کودکان در برابر بیماری کرونا، خانواده‌ها باید از حضور کودکان در تجمعات و ابتلای آنها به این بیماری جلوگیری کنند؛ چراکه ابتلای کودک به این بیماری به خصوص کودکان دارای بیماری‌های زمینه‌ای ممکن است مشکلاتی را به همراه داشته باشد.

کد خبر 600257

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بیماری کرونا در کودکان علائم کرونا در کودکان کرونا در کودکان عوارض کرونا در کودکان پیشگیری از کرونا در کودکان جدیدترین عارضه کرونا در کودکان سویه BA 5 کرونا در کودکان افزایش کرونا در کودکان شیوع کرونا در کودکان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بیماری کرونا امام حسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۱۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان

وزیر بهداشت در واکنش به مسمومیت الکلی جمعی از پزشکان در شیراز گفت: انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، به آن عمل هم کنند.

به گزارش مشرق، بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: در علم پزشکی مصرف ۲ دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند موجب کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است. بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این‌که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

دیگر خبرها

  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • ارائه ۴۱۰ هزار ساعت خدمت مشاوره‌ای رایگان به مردم
  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • رسانه‌ها پای کار بیست‌ویکمین همایش پیرغلامان حسینی باشند